Hét verzendplatform voor iedereen, overal!
Start direct met verzenden
via onze online portal!

Maximaliseren van je verzendopties teveel gedoe? Ervaar het tegendeel en gebruik onze gratis online portal! Uitgebreide verzendopties, aflevering op ieder gewenst adres, of bij één van de ruim 5.000 afhaalpunten! En dat overdag, ’s avonds of in het weekend.

  • DHL, PostNL, DPD, TNT en Same Day Delivery
  • Van brievenbuspakket tot pallet
  • Maximaal aantal bezorg- en verzendopties
  • Gratis webshop plug-ins
  • Automatische track & trace mails
  • Iedere maand nieuwe opties & updates!
Meer informatie of Gratis aanmelden
Logistieke webshopcheck

Laat je webshop nu op 10 logistieke punten checken door de professionals van KeenDelivery. Ga mee met de nieuwe trends en ontwikkelingen op logistiek gebied en ontdek hoe het optimaliseren van je logistiek kan worden ingezet om de conversie te verhogen!

Meer info
Keen about
Meer about
Webshop plug-ins

Koppel je webshop met één van onze gratis plug-ins en je kan direct verzenden met DHL, PostNL, DPD, TNT en Fadello Same Day Delivery. Zo heb je altijd de meeste én beste verzend- en afleveropties ter beschikking! Door je verzendadressen automatisch te importeren bespaar je niet alleen een handeling, maar het verkleint ook de foutgevoeligheid.

Meer info
KeenPortal

KeenPortal is de naam van onze succesvolle verzendportal. Uitgebreide verzendmogelijkheden, eenvoudig je zendingen aanmaken of importeren vanuit je webshop, direct labels printen en iedere maand weer nieuwe opties beschikbaar! Daarnaast biedt KeenPortal altijd een accuraat overzicht van al je zendingen! Dus ook die van afgelopen jaar, uitgesplitst per vervoerder etcetera. Kortom…Waar wacht je nog op? Kom je er zelf niet uit? Bel, chat of mail dan met ons. We helpen je graag!

Meer info

Impressie Webwinkel Vakdagen!

Bedankt voor alle bezoekjes aan de stand en positieve reacties op de Webwinkel Vakdagen! Nog geen klant bij KeenDelivery? Meld je dan hier gratis aan en start direct met verzenden!

 

gratis aanmelden