Hét verzendplatform voor webshops en bedrijven!
Start direct met verzenden
via onze online portal!

Welke vervoerder past het beste bij jouw bedrijf? En welke toeslagen zijn er van toepassing? Zoek niet verder! Vanaf nu regel je al je zendingen in één verzendportal. Zo hoef je nooit meer op zoek naar de beste verzendmatch voor jouw product. We zijn er voor elk bedrijf dat pakketten verstuurd. Van webshop tot groothandel en van MKB bedrijf tot middelgrote onderneming.

Vul vandaag nog je gegevens in en je kan direct starten met verzenden. Aanmelden is gratis!

  • DHL Parcel, PostNL, DPD en DHL Express
  • Van brievenbuspakket tot pallet
  • Maximaal aantal bezorg- en verzendopties
  • Gratis webshop plug-ins
  • Automatisch exportfacturen genereren
Meer informatie of Gratis aanmelden
Gratis webshop integraties

Koppel je webshop met één van onze gratis integraties en je kan direct verzenden met DHL, PostNL en DPD. Zo heb je altijd de meeste én beste verzend- en afleveropties ter beschikking! Door je verzendadressen automatisch te importeren bespaar je niet alleen een handeling, maar het verkleint ook de foutgevoeligheid.

Meer info
Verzendportal

Heb je een pakket, brievenbuspakket of pallet? Een retourlevering of internationaal pakket? Geen enkel probleem! In ons verzendportal maak je verschillende soorten zendingen aan, print je labels en stel je eenvoudig vragen over pakketten met issues. Extra functies zoals het volgen van een zending op basis van zoekcriteria en het beheer van een adresboek zijn zeer gemakkelijk in gebruik.

Meer info
De juiste verzendmatch

Wanneer je je aanmeldt krijg je direct toegang tot alle aangesloten vervoerders en heb je ineens een groot aanbod van verzend- en bezorgopties tot je bereik. Hierdoor vind je altijd jouw beste verzendmatch! Vaak kan een deel van je zendingen voordeliger verzonden worden met een andere vervoerder. En heb je een keer een pallet om naar Italië verzenden? Of moet er morgen een pakket in IJsland bezorgd worden? Bij afwijkende zendingen voldoet de service van één vervoerder vaak niet en kan je bij ons eenvoudig uitwijken naar een andere vervoerder.