Webshop integraties

Wij bieden voor de meest gangbare webshop software gratis integraties aan! Met deze integraties maak je direct verzendlabels aan en verstuur je automatisch track- en trace berichten. Meld je gratis aan voor ons verzendplatform, download de integratie en je kan na installatie direct aan de slag.
Onze integraties:

Bespaar tijd en geld

Koppel je webshop met één van onze gratis integraties en je kan direct verzenden met DHL, PostNLDPD en TNT. Zo heb je altijd de meeste én beste verzend- en afleveropties ter beschikking! Door je verzendadressen automatisch te importeren bespaar je niet alleen een handeling, maar het verkleint ook de foutgevoeligheid. Zo hoef je geen gegevens meer handmatig over te nemen en is het aanmaken van verzendlabels een kwestie van enkele seconden geworden!

Gratis aanmelden

Staat de koppeling voor de software die jij gebruikt er niet bij? Geen probleem! Met onze API maak je eenvoudig een koppeling op maat. Tot die tijd kan je handmatig een verzending aanmaken of een .CSV bestand importeren als je in één keer meerdere zendingen aan wil maken.

Van bestelling tot label

In onze Portal maak je eenvoudig verschillende soorten zendingen aan, print je labels en vind je een compleet overzicht van al je zendingen. Dus ook die van afgelopen jaar, uitgesplitst per vervoerder et cetera. Je kan gebruik maken van uitgebreide verzend- en bezorgmogelijkheden en iedere maand zijn er weer nieuwe opties voor je beschikbaar!

  • Extreem scherpe tarieven
  • Eén gratis verzendportal voor al je zendingen.
  • Verzenden van brievenbuspakket tot pallet.
  • Maximaal aantal aangesloten vervoerders.
  • Wij groeien met je mee: vervoerders aan of uitzetten.
  • Realtime inzicht in je verzenddata voor alle vervoerders en diensten.
Gratis aanmelden