Wat is de Mijnwebwinkel integratie?

Verzend nog slimmer en sneller met onze gratis Mijnwebwinkel integratie. Met de Mijnwebwinkel integratie kan je jouw webshop integreren met ons portal. Zo kan je alle orders die er gedaan worden via Mijnwebwinkel automatisch importeren naar het portal. Dit doe je met slechts één klik in ons portal!

Op deze manier heb je gelijk alle ordergegevens, contactinformatie en adresgegevens van deze klanten in het portal staan. Vanuit dit overzicht in het portal kan je de verzendopties selecteren voor je zendingen en alle labels genereren en uitprinten. Dankzij deze koppeling kan je de verschillende vervoerders waar jij mee samenwerkt combineren zodat je de klant de beste passende bezorgservice kan kiezen. Meld je hieronder aan en je kan gelijk gebruik maken van deze koppeling.

Meld je aan   

Voordelen van de Mijnwebwinkel integratie

Bespaar veel tijd op één van de meest tijdrovende processen van je bedrijf, namelijk het verzenden van je bestellingen. Vroeger moest je nog handmatig adressen overnemen, nu kan je met één klik al je Mijnwebwinkel bestellingen importeren en verwerken in ons portal. 

De integratie bespaart je ook frustraties rondom het verzendproces. Deze koppeling zorgt ervoor dat je al je zendingen in één overzicht hebt staan. Zo krijg je meer controle in het verzendproces. Op het moment dat je de integratie hebt geïnstalleerd kan je gemakkelijk het verzendproces automatiseren! Dankzij de integratie kan jij je weer volledig focussen op de belangrijkste zaken binnen jouw onderneming.

Snel verzendlabels printen

Laat onze koppeling automatisch je verzendlabels aanmaken en print deze makkelijk uit in bulk. Met de koppeling kan je in één keer voor al je Mijnwebwinkel bestellingen de labels genereren en uitprinten zonder extra handmatig werk. Bespaar tijd op het printen en packen van verzendlabels door deze koppeling te gebruiken en dit proces te automatiseren. 

Geen handmatige gegevensinvoer meer, alle bezorg- en ordergegevens worden doorgezet naar de KeenDelivery portal. Dat scheelt jou veel tijd en moeite.

Gebruik alle verzendopties  

Nadat je de koppeling hebt gemaakt importeer je automatisch al je orders vanuit jouw webwinkel en selecteer je de gewenste vervoerders en bezorgopties. Alle verzendopties die je normaal ook gebruikt in ons portal kan je blijven gebruiken. Met de koppeling kan je dus nog steeds de vervoerder kiezen die het beste bij jouw bedrijf en merk past. We hebben goede relaties met alle grote vervoerders, kies onder andere uit DHL, PostNL en DPD. Natuurlijk kan je deze vervoerders ook naast elkaar inzetten.

Ook kan je per klant de bezorging aanpassen naar zijn wensen. Je kan dus per bestelling de verzendopties aanpassen, maar ook in bulk in één keer alle orders verwerken. Haal nieuwe klanten binnen met de beste bezorgopties! Combineer de verschillende soorten vervoerders en afleveropties binnen de integratie. Daarnaast heeft het systeem een automatische adrescontrole, dit zorgt ervoor dat je geen pakketten naar foutieve adressen stuurt.

Vertrouwde portal van KeenDelivery

De koppeling tussen jouw webshop en ons portal zorgt ervoor dat je alle informatie in één duidelijk overzicht krijgt. Dit handige overzicht kan je in jouw vertrouwde portal vinden. Zo heb je snel alle gegevens in handbereik. Hierdoor hoef je niet telkens van programma te wisselen als je de verzendingen gaat regelen. Daarnaast kan je ook andere marktplaatsen of webshops combineren in het portal. Zelfs als je meerdere verkooppunten gebruikt zorgen wij voor één mooi overzicht. Ideaal!

Hoe koppel je jouw webshop?

Het koppelen van jouw website met je Mijnwebwinkel account is zo gedaan. De meeste klanten koppelen hun eigen Mijnwebwinkel account aan ons portal binnen enkele minuten. Mocht je ergens tegenaan lopen tijdens het koppelen, dan helpen we je natuurlijk graag verder! Het koppelen is zo gemakkelijk doordat je niks hoeft te installeren voor de integratie.

Om Mijnwebwinkel te koppelen met het portal van KeenDelivery log je in bij de back-end van je Mijnwebwinkel webshop. Ga hier naar het kopje ‘API’ bij de instellingen. Hier kan je een token toevoegen, dit is een unieke code voor jouw webshop. Kies hier KeenDelivery als partner. Je ontvangt nu het token dat wij kunnen gebruiken om de koppeling te maken. Ga nu naar de instellingen in jouw KeenDelivery portal en klik op ‘Integraties’ onder de instellingen. Kies in dit menu voor de Mijnwebwinkel integratie en selecteer ‘Koppelen’. Hier kan je de integratie een eigen naam geven, daarna vul je de unieke code in. Klik nu op ‘Webshop koppelen’.

De rest regelt ons systeem. Zo simpel kan het zijn! Klik hieronder om gelijk te starten met het koppelen van jouw Mijnwebwinkel account aan het portal.

 

Begin met koppelen

 

In je portal verschijnt na het koppelen aan de linkerkant de naam die je aan deze integratie hebt gegeven. Vanuit hier kan je de zendingen importeren. Hier kies je ook de gewenste vervoerder, service en opties.

We helpen je graag bij het optimaliseren van je verzendproces. We bieden je alles wat je nodig hebt om jouw verzendproces zo optimaal mogelijk in te richten. Koppel je webshop aan ons portal en print verzendlabels zonder moeite en verbeter je zo verzendproces!