2017

 • Introductie KeenDelivery op Webwinkel Vakdagen 2017

 • Klaar voor de next step!

  De afgelopen jaren hebben we niet stilgezeten! Inmiddels zijn we met 35 collega’s, en met elkaar zoeken & implementeren wij iedere dag nieuw verzendgemak! Hierdoor blijven onze online producten en diensten continue meegroeien met jouw vraag én die van je klant! Velen van jullie hebben internationale groeiambities en via onze portal leveren wij ook steeds vaker diensten over de grens! Superleuk natuurlijk, maar dan is het wel handig als je ook dáár door iedereen goed begrepen wordt. Vandaar een nieuwe naam, die zegt wat we doen en vooral hóe we de dingen doen. Onze naam mag dan wel veranderen, onze persoonlijke werkwijze blijft! Bekijk hier de video van de transformatie van Jet Verzendt naar KeenDelivery!

 • KeenDelivery Kick off

  Bekijk de impressie op ons YouTube kanaal

2016

 • FD Gazellen Award 2016

  Jet Verzendt wint voor het tweede jaar op een rij een FD Gazellen Award en behoort daarmee weer tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. De Award is een erkenning voor bedrijven die drie jaar achtereen met een omzet van minimaal twintig procent groeien en financieel gezond zijn. Jettie is enthousiast: “Het is fantastisch dat we voor het tweede jaar op een rij een FD Gazellen Award winnen! We zijn uitgegroeid van een startup met vier werknemers, naar een succesvolle onderneming met bijna 40 werknemers. Deze prijs is wederom een geweldige beloning voor al het harde werk van ons team. Onze dank gaat ook vooral uit naar het vertrouwen dat onze klanten, partners en overige relaties ons de afgelopen jaren hebben gegeven.”

 • Business Partner van Thuiswinkel!

  Thuiswinkel.org is dé brancheorganisatie voor Nederlandse webwinkeliers en werkt aan een sterke en gezonde e-commerce branche. We hebben een gemeenschappelijke doel voor ogen en daarom sloten we ons ook graag bij hen aan als Business Partner.

 • Feest bij Jet Verzendt

  Deze maand vierden wij ons driejarig bestaan! In 2013 begon het allemaal met de vraag: ‘Hoe kunnen we het verzenden van pakketten makkelijker maken?’. Verzonden we toen alleen pakketten en pallets, inmiddels hebben we een eigen online platform dat totale logistieke ontzorging biedt voor zowel bedrijven als webwinkels.

 • The Next Women TOP 100 van 2016!

  De honderd grootste vrouwelijke ondernemers van Nederland van 2016 werden tijdens The Innovation Summit bekendgemaakt. Op het evenement voor vrouwelijk ondernemerschap van The Next Women en Opzij kregen zij een daverend applaus. We zijn trots op onze Jettie, want ook zij mag onderdeel uitmaken van deze lijst.

2015

 • FD Gazellen Award 2015

  Wauw! We hebben FD Gazelle award gewonnen! Een bevestiging dat we met ons eigentijdse verzend-concept en innovatieve manier van werken, gezien worden.

 • Nominatie Sprout Challenger Award

  We zijn genomineerd voor de Sprout Challenger Award, een lijst bestaande uit ondernemers die de markt opschudden, zich niets aantrekken van hoe dingen ‘horen’ en proberen marktaandeel af te snoepen van de gevestigde orde met een concept dat beter, slimmer, sneller, goedkoper is.

2014

 • Jonge Onderneming van het Jaar!

  Tijdens de tiende editie van Business Event Veenendaal werd bekend gemaakt dat we met onze CEO Jettie van Mourik en Jet Verzendt winnaar zijn in de categorie ‘Jonge Ondernemer / Onderneming van het Jaar 2014.’ Een prijs waar we erg trots op zijn! Namens de gemeente Veenendaal reikte wethouder Marco Verloop de award uit.

 • Naar een nieuw pand!

  We groeien letterlijk en figuurlijk mee met de groei van de markt en daarom gaan we verhuizen. Het pand betreft een zichtlocatie aan de A12 in Veenendaal, biedt meer ruimte, meer parkeerplaatsen en heeft een betere bereikbaarheid. Zo kunnen we onze relaties nog beter van dienst zijn.

 • Na Jet Verzendt komt Jet Verpakt

  Goed nieuws voor webshops, je kan bij Jet Verpakt terecht voor je hele logistieke afhandeling. We regelen je in- en opslag, samenstellen van de orders, verzenden en retourverwerking.

 • Jet in de MKB Innovatie Top 100

  De Kamer van Koophandel presenteert jaarlijks de allermooiste innovatie-etalage van Nederland: de MKB Innovatie Top 100! Maandag 12 mei 2014 presenteerde de Kamer van Koophandel, in samenwerking met De Financiële Telegraaf, voor de 9e keer de ranglijst met 100 concrete innovaties die het Nederlandse midden- en kleinbedrijf heeft gerealiseerd. We mochten ons verheugen op een plekje in deze top 100!

2013

 • De geboorte van Jet Verzendt

  De start van Jet Verzendt. Of het nu gaat om pakketten, pallets, spoedzendingen, massa-industrieproducten, kwetsbare pakketten of speciale zendingen... voor iedere zending hebben we een passende oplossing. En dat wereldwijd.

 • Jet Verzendt

Start!