Pakketvervoerders PostNL, DHL, DPD en TNT

Als je pakketten verstuurt is een verzendplatform tegenwoordig echt een must! Zo heb je altijd de meeste én beste verzend- en afleveropties ter beschikking. Met KeenDelivery kan je je pakket versturen met pakketvervoerders zoals PostNL, DHL, DPD en TNT. Meld je aan voor ons gratis platform en je regelt voor al je wereldwijde pakketten, pallets, brievenbuspakketten en spoedzendingen direct een passende oplossing!

Van startende webshop tot expert, van consument tot bedrijf

Startende webshops en consumenten kunnen direct een pakket versturen en betalen met Ideal op onze website. Grotere webshops en bedrijven kunnen gratis een online account aanmaken en direct gebruik maken van de uitgebreide verzendmogelijkheden die onze portal biedt. Je kan dus zonder contract meteen je pakket versturen en zit nergens aan vast. Of je nou één pakket of duizenden pakketten verstuurt, KeenDelivery levert alles wat je nodig hebt.

direct verzenden      gratis aanmelden

Combineer pakketvervoerders voor maximale verzendopties

Door verschillende pakketvervoerders te combineren kan je gebruik maken van een maximaal aantal verzendopties. Zo kan je je pakket versturen naar elk gewenst adres, bij één van de ruim 5000 Parcelshops, overdag, ’s avonds of in het weekend! Niet alle opties zullen even interessant zijn voor jou, maar het gaat erom dat je klant keuze heeft. Zoveel mensen, zoveel wensen. Je kan gebruik maken van de verzendopties waarvan jij denkt dat die het meest interessant zijn voor jouw publiek!

Maak kennis met goede service

Het versturen van een pakket is niet alleen een logistieke afhandeling, maar ook zeker als een vorm van communicatie. Wij zorgen er voor dat dit professioneel geregeld is. Kom je er zelf niet uit of wil je een uitzonderlijk groot pakket verzenden? Heb je een spoedlevering of wil een klant een pakket ’s avonds op locatie afhalen? Geen probleem, één telefoontje en we regelen het voor je! Jij kan dus “gewoon” je pakket versturen, wij regelen de rest.

Pakket versturen voor webshops

Een pakket versturen is tegenwoordig iets alledaags. Dat consumenten inmiddels gewend zijn aan online shoppen en daarbij steeds veeleisender zijn geworden hoeven we je niet meer uit te leggen. Je regelt bij ons snelle en betrouwbare leveringen, een goed ingericht retourproces en je kan je pakket verzenden op het moment dat het je klant uitkomt. Je maakt direct verzendlabels aan en verstuurt automatisch track- en trace berichten met onze gratis plug-ins zoals Magento, PrestaShop, Lightspeed en Mijnwebwinkel.