Verzenden met DHL

DHL biedt snelle en voordelige opties om al je pakketten naar zakelijke én consumentenadressen over de hele wereld te versturen. Meld je gratis aan voor ons verzendplatform en je kan direct met DHL verzenden.

 

gratis aanmelden

 

DHL in een notendop

Naast nationale en Europese zendingen, kan je ook wereldwijd met DHL verzenden. KeenDelivery biedt verschillende DHL services om je pakket mee te versturen. Alle soorten zendingen worden in één keer bij je afgehaald, ideaal! DHL heeft ruim 1300 DHL Parcelshops in Nederland! Bij een Parcelshop kan je je pakket afleveren of heen sturen. Een Parcelshop is vaak gevestigd in een winkel met ruime openingstijden en is een onmisbaar onderdeel van de dienstverlening.

 

Makkelijk verzenden

KeenPortal is de naam van onze succesvolle verzendportal. Uitgebreide verzendmogelijkheden, eenvoudig je zendingen aanmaken of importeren vanuit je webshop, direct labels printen en iedere maand weer nieuwe opties beschikbaar! Daarnaast biedt KeenPortal altijd een accuraat overzicht van al je zendingen! Dus ook die van afgelopen jaar, uitgesplitst per vervoerder et cetera.

  • Eén gratis verzendportal voor al je zendingen.
  • Verzenden van brievenbuspakket tot pallet.
  • Maximaal aantal aangesloten vervoerders.
  • Wij groeien met je mee: vervoerders aan of uitzetten.
  • Realtime inzicht in je verzenddata.

 

alle voordelen

 

DHL combineren met andere vervoerders

Verzenden met een verzendplatform is echt een must! Zo regel je voor al je (wereldwijde) pakketten, pallets, brievenbuspakketten en spoedzendingen een oplossing én heb je altijd de beste verzend- en afleveropties ter beschikking. Niet alle verzendopties zullen even interessant zijn voor jou, maar het gaat erom dat je klant keuze heeft. Zoveel mensen, zoveel wensen. Je kan gebruik maken van de verzendopties waarvan jij denkt dat die het meest interessant zijn voor jouw publiek!

 

maak afspraak