Verzenden met DPD

DPD is een snelle en voordelige optie om al je pakketten binnen Nederland en Europa te versturen. Of je nou eenmalig een pakket wil verzenden of regelmatig pakketten verzendt, KeenDelivery biedt verzendgemak voor iedereen, overal! Meld je gratis aan voor ons verzendplatform en je kan direct met DPD verzenden.

 

gratis aanmelden

 

DPD in een notendop

DPD is één van de grootste vervoerders in Europa en verstuurd meer dan drie miljoen pakketten per dag. Met KeenDelivery kan je een DPD pakket versturen met de Classic, Express en Guarantee service. Op de bezorgdag krijgt de ontvanger een bericht in welk tijdvak van één uur de bezorging plaats zal vinden.
DPD telt ruim 1500 Parcelshops. Parcelshops zijn gevestigd in een winkel, hebben een goede parkeergelegenheid en ruime openingstijden waardoor er doordeweeks, ’s avonds en in het weekend pakketten opgehaald kunnen worden. Naast alternatief afleveradres doen Parcelshops ook dienst als afleverpunt voor retourzendingen.

 

DPD combineren met andere vervoerders

Verzenden met een platform is tegenwoordig echt een must! Zo heb je altijd de meeste én beste verzend- en afleveropties ter beschikking. Naast DPD kan je er voor kiezen om je pakketten ook te versturen met DHL, PostNL en TNT. Zo kan je gebruik maken van maximale verzendopties en regel je voor al je wereldwijde pakketten, pallets, brievenbuspakketten en spoedzendingen direct een passende oplossing!

 

neem contact op

 

Makkelijk verzenden

KeenPortal is de naam van onze succesvolle verzendportal. Uitgebreide verzendmogelijkheden, eenvoudig je zendingen aanmaken of importeren vanuit je webshop, direct labels printen en iedere maand weer nieuwe opties beschikbaar! Daarnaast biedt KeenPortal altijd een accuraat overzicht van al je zendingen! Dus ook die van afgelopen jaar, uitgesplitst per vervoerder et cetera.

  • Eén gratis verzendportal voor al je zendingen.
  • Verzenden van brievenbuspakket tot pallet.
  • Maximaal aantal aangesloten vervoerders.
  • Wij groeien met je mee: vervoerders aan of uitzetten.
  • Realtime inzicht in je verzenddata.

 

alle voordelen