Verzenden met PostNL

PostNL is een snelle en voordelige optie om al je pakketten naar zakelijke én consumentenadressen over de hele wereld te verzenden. Meld je gratis aan voor ons verzendplatform en regel voor al je (brievenbus)pakketten direct een passende oplossing!

 

gratis aanmelden

 

PostNL in een notendop

PostNL bezorgt dagelijks meer dan 400.000 pakketten en bereikt daarmee elk adres in Nederland. Met KeenDelivery kan je zowel je pakketten als brievenbuspakketten met PostNL versturen. Het bedrijf biedt uitgebreide verzend- en bezorgopties, bijvoorbeeld ‘bezorgen op zondag’ of ‘bezorgen met een ID Check aan de deur’. Je kan gebruik maken van de verzendopties waarvan jij denkt dat die het meest interessant zijn voor jouw publiek!

PostNL telt ruim 3000 Parcelshops. Parcelshops zijn gevestigd in een winkel, hebben een goede parkeergelegenheid en ruime openingstijden waardoor er doordeweeks, ’s avonds en in het weekend pakketten opgehaald kunnen worden. Naast alternatief afleveradres doen Parcelshops ook dienst als afleverpunt voor retourzendingen.

 

Makkelijk verzenden

KeenPortal is de naam van onze succesvolle verzendportal. Uitgebreide verzendmogelijkheden, eenvoudig je zendingen aanmaken of importeren vanuit je webshop, direct labels printen en iedere maand weer nieuwe opties beschikbaar! Daarnaast biedt KeenPortal altijd een accuraat overzicht van al je zendingen! Dus ook die van afgelopen jaar, uitgesplitst per vervoerder et cetera.

  • Eén gratis verzendportal voor al je zendingen.
  • Verzenden van brievenbuspakket tot pallet.
  • Maximaal aantal aangesloten vervoerders.
  • Wij groeien met je mee: vervoerders aan of uitzetten.
  • Realtime inzicht in je verzenddata.

 

alle voordelen

 

PostNL combineren met andere vervoerders

Verzenden met een verzendplatform is echt een must! Zo regel je voor al je (wereldwijde) pakketten, pallets, brievenbuspakketten en spoedzendingen een oplossing én heb je altijd de beste verzend- en afleveropties ter beschikking. Niet alle verzendopties zullen even interessant zijn voor jou, maar het gaat erom dat je klant keuze heeft. Zoveel mensen, zoveel wensen. Je kan gebruik maken van de verzendopties waarvan jij denkt dat die het meest interessant zijn voor jouw publiek!

 

maak afspraak