Verzenden met TNT

KeenDelivery biedt verschillende TNT services aan om je pakket mee te versturen. TNT zorgt voor snelle en voordelige opties om al je pakketten naar zakelijke én consumentenadressen te versturen. Naast Europese zendingen, kan je ook wereldwijd met TNT verzenden. Zendingen naar het buitenland zijn dus snel en makkelijk geregeld.  Hieronder lees je alles over de pakketafmetingen, tarieven, voorwaarden en nog veel meer van TNT.

Meld je gratis aan voor ons verzendplatform en regel voor al je pakketten, pallets en brievenbuspakketten direct een passende oplossing!

 

Gratis aanmelden

 

Afmetingen TNT pakketten

TNT is één van de meest vooraanstaande bedrijven ter wereld op het gebied van B2B-expressdiensten en beschikt over een groot netwerk, waardoor ze al je zendingen wereldwijd kunnen versturen. Met TNT verstuur je pakketten via de Economy Express service. Ze hebben deze service opgesplitst in twee categorieën. De ene categorie verstuurt zendingen binnen Europa en de andere regelt de zendingen over de rest van de wereld. De pakketten mogen niet te groot zijn om vervoerd te worden. Hierom gebruikt TNT enkele maximale afmetingen en een maximaal gewicht voor de zendingen. Voor Europese bestemmingen hanteert TNT ruimere afmetingen en gewicht dan voor zendingen buiten Europa.

De pakket specificaties voor TNT pakketten binnen Europa zijn:

  • Maximale afmeting van L240 x B120 x H180 cm.
  • Een maximaal gewicht van 70 kg voor een losse zending.
  • Een maximaal gewicht van 1.000 kg op één pallet.

Voor pakketten buiten Europa hanteert TNT de volgende specificaties:

  • Maximale afmetingen van L180 x B120 x H150 cm.
  • Een maximaal gewicht van 70 kg voor een losse zending.
  • Een maximaal gewicht van 500 kg voor een zending op een pallet.

Voordelen en voorwaarden TNT

TNT Economy Express heeft verschillende voordelen en voorwaarden bij het verzenden. Hieronder lees je belangrijkste zaken die je moet weten voor het verzenden via TNT. 

Douane documenten

Tegenwoordig is het versturen van pakketten binnen de Europese Unie heel makkelijk en heb je daar geen speciale exportdocumenten meer voor nodig. Wanneer je goederen opstuurt naar afnemers buiten de Europese Unie ligt het iets ingewikkelder. De Douane controleert de uitvoer en invoer van producten. Hiervoor hebben zij verschillende documenten nodig. Deze exportdocumenten genereer je eenvoudig in ons verzendportal, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken.

Verzekering

Goederen die je via TNT verstuurd kan je laten verzekeren. Dit is slim als je producten verstuurd die veel waard zijn. TNT biedt twee soorten verzekeringen aan. Voor de meeste pakketten betaal je een klein, vast bedrag om je zending te verzekeren. Op het moment dat je hele waardevolle spullen gaat versturen, ga je een percentage van de verzekerende waarde betalen. Neem gerust contact met ons op om je verzekering met ons te bespreken.

Snelle levering voor een passende prijs

De zendingen die TNT verstuurd worden binnen enkele dagen bij je klant geleverd. Of het nou om een zending binnen Europa gaat of een zending ver buiten Europa, TNT zorgt ervoor dat je pakket altijd snel wordt geleverd.

Afhaal van je pakketten

De pakketten die je gaat versturen via TNT worden door hen opgehaald. Er komt dus een chauffeur bij jou langs om jouw zendingen mee te nemen. Hierdoor hoef je zelf niet naar een parcelshop of een depot om je pakket af te geven.

Tarieven TNT

De verzendkosten die je betaalt per verzending zijn uiteindelijk afhankelijk van het soort pakket dat je gaat versturen, het gewicht en de afmetingen. Je kan hier bekijken wat het exacte tarief voor jouw zending zal worden nadat je een account hebt gemaakt. Natuurlijk kan je het ook even aan ons vragen, dan kijken wij het voor je na!

 

Alle voordelen

 

Track & trace TNT

Houd je klanten op de hoogte van de status van hun zending door ze een persoonlijk Track & tracebericht te sturen. Met het pakketnummer kunnen zowel jij als de ontvanger de zending nauwkeurig volgen gedurende het hele verzendtraject en weet de geadresseerde wanneer hij het pakket kan verwachten. Dit is fijn voor je klanten en voor jezelf!

Enthousiast geworden? Meld je gratis aan voor ons verzendplatform en begin direct met versturen!

TNT combineren met andere vervoerders

Verzenden met een verzendplatform is echt een must! Zo regel je voor al je (wereldwijde) pakketten, pallets, brievenbuspakketten en spoedzendingen een oplossing én heb je altijd de beste verzend- en afleveropties ter beschikking. Niet alle verzendopties zullen even interessant zijn voor jou, maar het gaat erom dat je klant keuze heeft. Zoveel mensen, zoveel wensen. Je kan gebruik maken van de verzendopties waarvan jij denkt dat die het meest interessant zijn voor jouw publiek!

 

Maak afspraak