Verzenden met TNT

TNT is een voordelige optie om je pakketten over de hele wereld te verzenden. Meld je gratis aan voor ons verzendplatform en regel voor al je pakketten, pallets en brievenbuspakketten direct een passende oplossing!

 

gratis aanmelden

 

TNT in een notendop

TNT is één van de meest vooraanstaande bedrijven ter wereld op het gebied van B2B-expressdiensten en beschikt over een groot netwerk, waardoor ze al je zendingen wereldwijd kunnen versturen.

 

Makkelijk verzenden

KeenPortal is de naam van onze succesvolle verzendportal. Uitgebreide verzendmogelijkheden, eenvoudig je zendingen aanmaken of importeren vanuit je webshop, direct labels printen en iedere maand weer nieuwe opties beschikbaar! Daarnaast biedt KeenPortal altijd een accuraat overzicht van al je zendingen! Dus ook die van afgelopen jaar, uitgesplitst per vervoerder et cetera.

  • Eén gratis verzendportal voor al je zendingen.
  • Verzenden van brievenbuspakket tot pallet.
  • Maximaal aantal aangesloten vervoerders.
  • Wij groeien met je mee: vervoerders aan of uitzetten.
  • Realtime inzicht in je verzenddata.

 

alle voordelen

 

TNT combineren met andere vervoerders

Verzenden met een verzendplatform is echt een must! Zo regel je voor al je (wereldwijde) pakketten, pallets, brievenbuspakketten en spoedzendingen een oplossing én heb je altijd de beste verzend- en afleveropties ter beschikking. Niet alle verzendopties zullen even interessant zijn voor jou, maar het gaat erom dat je klant keuze heeft. Zoveel mensen, zoveel wensen. Je kan gebruik maken van de verzendopties waarvan jij denkt dat die het meest interessant zijn voor jouw publiek!

 

maak afspraak