Kleine artikelen versturen als brievenbuspakket

Brievenbuspakketten zijn een ideale bezorgoplossing voor het snel en voordelig versturen van kleine artikelen tot 2 kg. De pakketten met een maximum formaat van 38 x 26 x 3 cm passen door de brievenbus en de ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn om de zending in ontvangst te nemen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de normale pakketzendingen! Bij KeenDelivery helpen we je graag om op de beste én voordeligste manier al jouw brievenbuspakketten te versturen.

Brievenbuspakketten versturen met PostNL

Met de service Brievenbuspakje+ van PostNL verstuur je eenvoudig brievenbuspakketten in Nederland. Je maakt in het KeenDelivery portal een verzendlabel aan, plakt deze op het brievenbuspakket en levert deze vervolgens in bij een PostNL punt in de buurt. De brievenbuspakketten worden geleverd door de reguliere postbezorger. Deze postbezorger heeft geen handscanner, hierdoor kun je de brievenbuspakketten van PostNL iets minder goed volgen in de Track & trace.

Brievenbuspakketten versturen met DHL Parcel

Voor het versturen van brievenbuspakketten in Nederland met DHL Parcel gebruik je de service DHL For You. Brievenbuspakketten kunnen tezamen met de gewone pakketten en pallets afgehaald worden door een DHL Parcel chauffeur. Of lever de brievenbuspakketten in bij een parcelshop bij jou in de buurt. De chauffeur die de brievenbuspakketten levert, scant de zending voor dat deze in de brievenbus wordt gegooid. In de Track & trace zie je dat de zending bezorgd is en het brievenbuspakket krijgt in het verzendportal ook de status ‘Afgeleverd’.
Bij DHL Parcel zijn brievenbuspakketten standaard verzekerd volgens de Algemene Vervoerders Condities van € 3,40.

Verzenden met KeenDelivery

Als je pakketten verstuurt is een verzendplatform tegenwoordig echt een must! Zo heb je altijd de meeste én beste verzend- en afleveropties ter beschikking. Met KeenDelivery verstuur je verschillende type zendingen met grote vervoerders zoals DHL, PostNL, DPD, TNT en Quicargo. Meld je aan voor ons gratis platform en je regelt voor al je pakketten, pallets, brievenbuspakketten en spoedzendingen direct een passende oplossing!

 

Gratis aanmelden