Pallets versturen

Wil je pallets versturen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nou dagelijks pallets verstuurd of slechts een enkele keer, KeenDelivery biedt verzendgemak voor iedereen, overal! Je boekt de zending eenvoudig tegen aantrekkelijke tarieven in onze Portal.

 

gratis aanmelden

 

Van bestelling tot label

In onze Portal maak je eenvoudig verschillende soorten zendingen aan, print je labels en vind je een compleet overzicht van al je zendingen. Dus ook die van afgelopen jaar, uitgesplitst per vervoerder et cetera. Je kan gebruik maken van uitgebreide verzend- en bezorgmogelijkheden en iedere maand zijn er weer nieuwe opties voor je beschikbaar!

  • Eén gratis portal voor al je zendingen.
  • Verzenden met DHL, PostNL, DPD, TNT.
  • Van brievenbuspakket tot pallet.
  • Maximaal aantal bezorg- en verzendopties.
  • Realtime inzicht in je verzenddata voor alle vervoerders en diensten.
  • Iedere maand nieuwe opties & update.

Pallets verzenden met de Premium service

Met de Premium service verstuur je europallets, blokpallets en halve pallets binnen 24 uur naar een bestemming in Nederland en Vlaanderen. Afhankelijk van de afstand duurt een bezorging in de rest van Europa over het algemeen tussen de 48 en 96 uur.

  • België Wallonië max. 48 uur
  • Duitsland max. 48 uur
  • Frankrijk max. 96 uur

De palletgoederen zijn tijdens het transport verzekerd volgens de AVC condities en de ontvanger dient te tekenen voor ontvangst. Je kan optionele aanvullende services zoals extra verzekeren, tijdleveringen en rembours.

 

Pallets verzenden met DHL

Met DHL verstuur je pallets tot 1000 kg per vrachtwagen binnen heel Europa. De levertijd is iets langer dan bij de Premium service (binnen de Benelux wordt er binnen enkele werkdagen afgeleverd), echter ligt het tarief lager. De pallets worden tegelijk met DHL (brievenbus)pakketten bij je afgehaald. Ideaal!

 

Verzenden met verschillende vervoerders

Verzenden met een verzendplatform is echt een must! Zo regel je passende oplossingen voor al je (wereldwijde) pakketten, pallets, brievenbuspakketten en spoedzendingen én heb je altijd de beste verzend- en afleveropties ter beschikking. En door vervoerders zoals DHL, PostNL, DPD en TNT te combineren kan je direct je conversie verhogen! Niet alle verzendopties zullen even interessant zijn voor jou, maar het gaat erom dat je klant keuze heeft. Zoveel mensen, zoveel wensen. Je kan gebruik maken van de verzendopties waarvan jij denkt dat die het meest interessant zijn voor jouw publiek!

 

gratis aanmelden