Pallets versturen

Wil je pallets versturen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nou dagelijks pallets verstuurt of slechts een enkele keer, KeenDelivery biedt verzendgemak voor iedereen, overal! Je boekt de zending eenvoudig tegen aantrekkelijke tarieven in onze Portal.

 

gratis aanmelden

 

Van bestelling tot label

In onze Portal maak je eenvoudig verschillende soorten zendingen aan, print je labels en vind je een compleet overzicht van al je zendingen. Dus ook die van afgelopen jaar, uitgesplitst per vervoerder et cetera. Je kan gebruik maken van uitgebreide verzend- en bezorgmogelijkheden en iedere maand zijn er weer nieuwe opties voor je beschikbaar!

  • Eén gratis portal voor al je zendingen.
  • Verzenden met DHL, PostNL, DPD, TNT.
  • Van brievenbuspakket tot pallet.
  • Maximaal aantal bezorg- en verzendopties.
  • Realtime inzicht in je verzenddata voor alle vervoerders en diensten.
  • Iedere maand nieuwe opties & update.

Pallets verzenden met Quicargo

Zeker 50% van alle vrachtwagens op de Europese wegen is (gedeeltelijk) leeg. Quicargo vult deze lege laadruimte in vrachtwagens met palletzendingen naar particulieren en bedrijven in Nederland en België. Wanneer je een zending bij Quicargo boekt, plaatsen zij de zending bij één van de verschillende aangesloten transporteurs. Samen gaan zij de enorme verspilling van grondstoffen en verdere milieuvervuiling tegen.

De palletgoederen zijn tijdens het transport verzekerd volgens de AVC condities en de ontvanger dient te tekenen voor ontvangst.

 

Pallets verzenden met DHL Parcel

Met DHL Parcel verstuur je pallets naar zakelijke adressen tot 1000 kg per vrachtwagen binnen heel Europa. Je kunt de zending volgen middels de Track & trace en de ontvanger dient te tekenen voor ontvangst. Dat geeft jou als verzender wat meer zekerheid over een goede aflevering. De pallets worden tegelijk met DHL Parcel (brievenbus)pakketten bij je afgehaald. Ideaal!

 

Verzenden met verschillende vervoerders

Verzenden met een verzendplatform is echt een must! Zo regel je passende oplossingen voor al je (wereldwijde) pakketten, pallets, brievenbuspakketten en spoedzendingen én heb je altijd de beste verzend- en afleveropties ter beschikking. En door vervoerders zoals DHL, PostNL, DPD, TNT en Quicargo te combineren kan je direct je conversie verhogen! Niet alle verzendopties zullen even interessant zijn voor jou, maar het gaat erom dat je klant keuze heeft. Zoveel mensen, zoveel wensen. Je kan gebruik maken van de verzendopties waarvan jij denkt dat die het meest interessant zijn voor jouw publiek!

 

gratis aanmelden