Zakelijk pakketten versturen met KeenDelivery

Als je pakketten verstuurt is een verzendplatform tegenwoordig echt een must! Zo heb je altijd de meeste én beste verzend- en afleveropties ter beschikking. Met KeenDelivery kan je je pakket versturen met grote vervoerders zoals DHLPostNLDPD en TNT. Meld je aan voor ons gratis platform en je regelt voor al je wereldwijde pakketten, pallets, brievenbuspakketten en spoedzendingen direct een passende oplossing!

Van startende webshop tot expert, van consument tot bedrijf

Startende webshops en consumenten kunnen direct een pakket versturen en betalen met Ideal op onze website. Grotere webshops en bedrijven kunnen zich gratis aanmelden en direct gebruik maken van de uitgebreide verzendmogelijkheden die onze portal biedt. Je kan dus zonder contract meteen je pakket versturen en zit nergens aan vast. Of je nou één pakket of duizenden pakketten verstuurt, KeenDelivery levert alles wat je nodig hebt.

 

Gratis aanmelden

 

Van bestelling tot label

In onze Portal maak je eenvoudig verschillende soorten zendingen aan, print je labels en vind je een compleet overzicht van al je zendingen. Dus ook die van afgelopen jaar, uitgesplitst per vervoerder et cetera. Je kan gebruik maken van uitgebreide verzend- en bezorgmogelijkheden en iedere maand zijn er weer nieuwe opties voor je beschikbaar!

  • Eén gratis portal voor al je zendingen.
  • Van brievenbuspakket tot pallet.
  • Maximaal aantal bezorg- en verzendopties.
  • Realtime inzicht in je verzenddata voor alle vervoerders en diensten.
  • Iedere maand nieuwe opties & update.

 

Maximaal aantal verzendopties

Bij KeenDelivery kan je gebruik maken van maximale verzendopties. Zo kan je je pakket versturen naar elk gewenst adres, bij één van de ruim 5000 Parcelshops, overdag, ’s avonds of in het weekend! Niet alle opties zullen even interessant zijn voor jou, maar het gaat erom dat je klant keuze heeft. Zoveel mensen, zoveel wensen. Je kan gebruik maken van de verzendopties waarvan jij denkt dat die het meest interessant zijn voor jouw publiek!

 

Zakelijk pakketten versturen voor webshops

Een pakket versturen is tegenwoordig iets alledaags. Dat consumenten inmiddels gewend zijn aan online shoppen en daarbij steeds veeleisender zijn geworden hoeven we je niet meer uit te leggen. Je regelt bij ons snelle en betrouwbare leveringen, een goed ingericht retourproces en je kan je pakket verzenden op het moment dat het je klant uitkomt. Je maakt direct verzendlabels aan en verstuurt automatisch track- en trace berichten met onze gratis webshop plug-ins.

 

Maak kennis met goede service

Het versturen van een pakket is niet alleen een logistieke afhandeling, maar ook zeker als een vorm van communicatie. Wij zorgen er voor dat dit professioneel geregeld is. Kom je er zelf niet uit of wil je een uitzonderlijk groot pakket verzenden? Heb je een spoedlevering of wil een klant een pakket ’s avonds op locatie afhalen? Geen probleem, één telefoontje en we regelen het voor je! Jij kan dus “gewoon” je pakket versturen, wij regelen de rest.

 

Neem contact op