3 december 2018

Per direct gezocht

Heb jij minimaal MBO werk- en denkniveau, ben je klantvriendelijk en zoek je een leuke baan in Veenendaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In deze functie ondersteun je de klantenservice en maak je veel gebruik van een ticketsysteem om informatie van klanten te beheren. Je handelt inkomende telefoontjes, e-mails en chats van klanten met vragen, opmerkingen en klachten zo correct mogelijk af.

23 april 2018

De vijf grootste verzendmissers

(Beginners)fouten bij het verzenden: ook jij maakt ze! Maar wat zijn deze fouten en hoe kan je ze voorkomen? We hebben de vijf grootste verzendmissers voor onze partner Mijnwebwinkel (MyOnlineStore) op een rij gezet en geven tips.

12 februari 2018

NIEUW! Exact Online koppeling

Maakt u gebruik van Exact online? Dan kunt u tijd besparen met onze gratis koppeling. Het overtypen van adresgegevens is hiermee verleden tijd. De koppeling zorgt ervoor dat uw bestellingen vanuit Exact Online naar ons portal worden geïmporteerd, waarbij het ordernummer van de levering als referentie wordt weergegeven. Wanneer de labels zijn aangemaakt, worden de track en trace codes van de zendingen weer teruggekoppeld naar Exact Online. Superhandig en het scheelt veel tijd!

26 januari 2018

Webwinkel Vakdagen 2018

Het zit er weer op! Bedankt voor jullie bezoek en leuke gesprekken! We kunnen terugkijken op een geslaagde beurs.

18 april 2017

KeenDelivery verbreekt alle records!

Nog nooit verzonden bedrijven en webshops zoveel pakketten via ons online verzendplatform! Mag de e-commerce markt zich dit jaar verheugen op zo’n 15% groei, wij noteerden afgelopen maand een recordaantal pakketzendingen: een groei van zo’n 60% ten opzichte van 2016! Het aantal verzonden pakketten lag in maart zelfs hoger dan het aantal in december (traditiegetrouw dé topmaand als het om pakketzendingen gaat).

Al met al zijn we hard op weg om onze start up fase achter ons te laten om door te groeien binnen de scale up fase! Uit onderzoek van Deloitte en leiderschapsprogramma THNK blijkt dat Scale-ups in 85% van de gevallen kiezen voor een businessmodel dat voor een bredere markt relevant is en geschikt is voor een internationale uitrol. Niet voor niets hebben wij ervoor gekozen om een brede doelgroep aan te spreken met ons concept: een verzendplatform voor iedereen, overal! That's KeenDelivery!

26 juni 2017

5 snelle tips waarmee je je artikelen in de kijker zet

Voor deze gelegenheid delen we tips die je in een handomdraai toepast op je webshop! Zo help je bezoekers om de echte pareltjes te vinden, bezorg je jezelf meer bestellingen die wij dan weer graag netjes bij je klanten bezorgen.

13 april 2017

Betaal- en verzendgemak over de grens!

Samen met onze partner CCV Shop schreven wij een blog over betaal- en verzendgemak in het buitenland.

2 maart 2017

Bootcamp voor stagiaires

“Ik ga er helemaal voor, ik wil laten zien dat ik een steentje bij kan dragen en wil laten zien dat ik talent heb”.

10 maart 2017

Vijf verzendtips

Hoe een uitzonderlijke verzendservice bijdraagt aan meer verkopen? Lees onze 5 tips aan de webwinkeliers van Mijnwebwinkel.nl (MyOnlineStore B.V.)

7 maart 2017

NIEUW! PostNL pakketten

Om jou van optimaal verzendgemak te voorzien hebben we PostNL toegevoegd aan ons verzendplatform! Kon je vanaf januari je brievenbuspakketten al met PostNL versturen, vanaf nu kan je ook snel en voordelig PostNL pakketten naar zakelijke én consumentenadressen over de hele wereld met ons versturen.

PostNL bezorgt dagelijks meer dan 400.000 pakketten en bereikt daarmee elk adres in Nederland. Door de samenwerking komen er direct extra verzend- en bezorgopties beschikbaar zoals bezorging op zondag, een ID Check aan de deur en controle van de geboortedatum.

31 januari 2017

Creatieve Collega bakt KeenDelivery taart!

Onze collega Jurrian blijkt een echt bakwonder te zijn: Een heuse KeenDelivery taart! Thanks Jurrian!

21 januari 2017

Iedereen bedankt!

Iedereen bedankt voor het enthousiasme en het bezoeken van onze stand op de @WebwinkelVakdag HET WAS TOP! #KeenDelivery

26 januari 2017

Met Startup Amsterdam naar Munich!

Proud to be selected by @Startup_Adam to join the bootcamp to Munich next month. @KeenDelivery #ecommerce

21 januari 2017

KeenDelivery was op BNR!

18 januari was Jettie van Mourik LIVE op BNR Nieuwsradio! Luister hier het fragment terug (vanaf 1:13:20)

16 januari 2017

Succesformule Jet Verzendt gaat verder als KeenDelivery

16 januari 2017

'Als klein meisje was ik gefascineerd door de Gouden Eeuw.'

12 januari 2017

'KeenDelivery is een ontzettend tof bedrijf om onderdeel van te zijn!'

Bekijk hier onze vacatures!

21 januari 2017

Aan belangstelling geen gebrek!

12 januari 2017

Optimaliseer je logistieke proces!

28 december 2016

Logistiek als marketingtool

Lees in dit blog hoe je je logistiek kan gebruiken om conversie in je checkout te vergroten!