Webshop fulfilment

PakketPlus is onze partner voor webshop fulfilment en biedt professionele logistieke diensten voor zowel grote als kleine webshops. Zij kunnen het hele logistieke proces, of delen ervan, overnemen. Vanaf de plaatsing van een order in je webshop tot aan de aflevering van het pakket aan de deur, ze staan voor je klaar bij iedere stap. Zo heb jij je handen vrij om te doen waar je goed in bent: ondernemen.

Fulfilment

Door bijvoorbeeld je fulfilment uit te besteden, hoef je niet te investeren in een pand, hal en medewerkers. Minder risico, minder rompslomp. Bovendien is je huis niet langer een opslagplek voor je producten en vul je avonden niet langer met pakketten inpakken en versturen, maar hou je tijd en ruimte over om nóg meer dromen waar te maken.

PakketPlus versterkt je webshop door je hele voorraad te beheren. Zij zijn in staat om de hele handling die daarbij hoort over te nemen.

• Verzending
• Voorraadbeheer
• Orderverwerking
• Retourverwerking
• Koeriersdiensten
• Verhuizing
• In- om- en verpakken
• Aanvullende activiteiten (VAS)

Warehouse Management Systeem

Ook als je de logistieke touwtjes uit handen geeft, wil je grip hebben op je voorraadbeheer. Met het gebruiksvriendelijke Warehouse Management Systeem heb je alle actuele informatie over je voorraad, verwerkte en verzonden orders en retouren binnen handbereik. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo weet je altijd hoeveel producten er nog op de planken van het warehouse liggen en hoeveel er gereserveerd zijn voor een bestelling of offerte.

Duurzaam ondernemen

PakketPlus maakt begrippen als ‘duurzaamheid’ en ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ heel concreet in haar dagelijks werk. Dat begint al bij haar medewerkers. Er zijn veel mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt om uiteenlopende redenen. Voor deze groep bieden zij de mogelijkheid om weer aan de slag te gaan en een plek om hun talenten te gebruiken en ontwikkelen. Een mooi voorbeeld van duurzaamheid en MVO in de praktijk is de samenwerking met Interface. Gebruikte tapijttegels worden naar hun warehouse in Veenendaal getransporteerd. Daar reinigen en sorteren de medewerkers de tegels en worden ze opgeslagen. Een deel hiervan wordt opnieuw verkocht, een ander deel wordt verwerkt in een speciale recycling installatie voor tapijttegels. Zo wordt het afval tot een absoluut minimum beperkt.